Noen få kvinner i hvite labfrakker

Jobb i Nordlandssykehuset

Kom og jobb hos oss!  Nordlandssykehuset er Nord-Norges nest største arbeidsplass. Bli en del av oss, du også!

Se alle våre ledige stillinger i Webcruiter

Vår virksomhet er fordelt på flere lokasjoner med mange jobbmuligheter. Hovedoppgavene våre er pasientbehandling, forskning og pasient- og pårørendeopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helse, rus- og avhengighetsbehandling.

Vi søker ferievikarer for sommeren 2024

Vi har behov for ferievikarer i Lofoten, Vesterålen og Bodø innen flere yrkesgrupper og utdanningsnivå.

Les mer om sommerjobb i Nordlandssykehuset
En gruppe mennesker som poserer for et bilde

Vi trenger flere kollegaer til Salten DPS

Psykologspesialister, psykologer, forløpskoordinatorer, overlege - vi har for tiden mange muligheter for deg som ønsker ny jobb!

Vi har ledige stillinger i Bodø og på Fauske
En gruppe mennesker som står i gangen

Livet i Nordlandssykehuset

• Et par kvinner som står i et rom med hyller av bøker
    12. desember 2023
    Kilovis med brevpost

Hver dag mottar Nordlandssykehuset kilovis med brevpost og store mengder elektronisk post og andre dokumenter som må håndteres etter gjeldende rutiner og regelverk. Dette er Nordlandssykehusets interne postkontor.

• En gruppe kvinner med hodetelefoner
    7. desember 2023
    Populær telefontjeneste hjelper mange

Timeservice yter viktig service til våre pasienter og pårørende som har spørsmål eller trenger å flytte sin oppsatte polikliniske time i Nordlandssykehuset.

• Fire damer
    19. juli 2023
    Helsefagarbeidere overtar sykepleieroppgaver

Oppgavedeling bidrar til at oppgaver kan løses raskere og jevner ut arbeidsbelastningen. Dette bidrar til at pasienter unngår venting under oppholdet.

Sist oppdatert 23.02.2024