Infeksjoner i Nord 2023

Høstmøte 10. november i regi av fagnettverket "Infeksjoner i Nord"

Har du husket å melde deg på høstmøte om infeksjonssykdommer i Tromsø? Grunnet stor etterspørsel har vi fått utvidet antall plasser noe. Meld på idag for å sikre deg plass!

Sandra Åsheim, overlege mikrobiologi
Publisert 01.09.2023
Sist oppdatert 05.10.2023

Collage av logo og hotell

Vi vil ønske infeksjonsinteresserte helsearbeidere velkommen til femte høstmøte i regi av fagnettverket «Infeksjoner i Nord». Det er satt sammen et spennende program med fokus på flyktningehelse, rasjonell antibiotikabruk og kløende passasjerer i kofferten.

Møtet er fredag 10. november på Clarion The Edge i Tromsø og starter kl. 10. Møtet vil bli søkt godkjent fra legeforeningen med sju timer i et utvalg av spesialiteter. For de som ønsker å delta på en hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. 

Møtet vil bli søkt godkjent fra legeforeningen med sju timer i et utvalg av spesialiteter.

Bak​​grunn​

Seks spesialister i mikrobiologi og infeksjonsmedisin i Tromsø og Bodø dannet fagnettverket «Infeksjoner i Nord» i 2018. Det har blitt avholdt årlige høstmøter (bortsett fra 2 år med pandemi) for de med interesse for infeksjonssykdommer i Nord-Norge – primært for sykehusleger og leger i primærhelsetjenesten men også for andre helsearbeidere i Helse Nord. Deltakere utenfor regionen er selvfølgelig velkomne.

Kurset vil etter hvert ligge i kurskatalogen fra legeforeningen. Møtet vil ikke bli avholdt digitalt. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge. 

FAKTA

Når
10. november 2023, 09.30–17.30
Varighet
8 timer
For hvem
Leger i spesialisering, Leger
Hvor
The Edge, Tromsø
Arrangør
Programmet er laget av fagnettverket Infeksjoner i Nord som består av spesialister i mikrobiologi og infeksjonsmedisin fra Bodø og Tromsø.
Det er begrenset antall plasser! Meld på idag!

Frist for påmelding: 1. november 2023​