Bli med på Helseinnovasjonsuka 2022

Nordlandssykehuset er godt representert og en aktiv samarbeidspartner i Helseinnovasjonsuka 2022 som arrangeres i Bodø 26.-30. september. Alle arrangement er gratis, mye streames - og målet er å inspirere og være til nytte for både primær- og spesialisthelsetjenesten, pasienter, brukere og leverandører. Nysgjerrig? Interessert?  Meld deg på!

Helen K. Langfors Åsli, kommunikasjonsrådgiver
Publisert 23.08.2022
Sist oppdatert 01.09.2022
I løpet av uka vil det være mange ulike arrangementer som skal løfte frem innovasjon i helsesektoren med et spesielt fokus på samhandling og E-helse. 

- Spesielt spennende er seminaret om samhandling mandag og paneldebatten torsdag. Hva skal til for at helsetjenesten skal lykkes med å fortsatt skape gode helsetjenester i fremtiden? Flere peker på økt innovasjonskraft og mer samhandling, sier viseadministrerende direktør Beate Sørslett.

Helseinnovasjonsuka skal bidra med innsikt, inspirasjon, kunnskap og møteplasser på tvers av sykehus, kommune, helsenæring, helsepersonell, brukere og FOUI-miljøer i regionen. Programmet består av ulike arrangementer med erfarne og dyktige foredragsholdere fra lokale, nasjonale og internasjonale innovasjonsmiljøer.

Helseministeren ko​​mm​er

​​Se alle foredragsholdere og program:
 


Ingvil Kjerhol

Ingvild Kjerk​ol

Helse- og omsorgsministeren Ingvild Kjerkol kommer, det samme gjør Karita Bekkemellem, Erik Fosse, Ida Pinnerød, Jan Frick og Erlend Bullvåg med mange flere. Fra Nordlandssykehuset er adm.dir. Siri Tau Ursin og prosjektleder Merete Johnsen foredragsholdere og Camilla Madsen deltar i paneldebatten. Fra Helse Nord RHF finner vi forskningsdirektør Tove Klæboe Nilsen. 

Siri Tau Ursin

Siri Tau Ursin

​​​I styringsgruppa for Helseinnovasjonsuka sitter viseadministrerende direktør Beate Sørslett, prosjektleder Merethe Johansen og leder for SKSD Lars-Eirik Hansen fra Nordlandssykehuset. I tillegg sitter det representanter fra Bodø kommune, KBP mm. 

Beate Sørslett

Beate Sørslett

​Minimesse og miniseminar onsda​​​g 28. september på Nordlandssykehuset Bodø, sentrum

Utenfor Bodø Panorama i 9. etasje arrangeres det en minimesse på onsdag. Er du helsepersonell, helsefagstudent eller generelt interessert i digitale løsninger for helsesektoren, kan du ta turen innom stand-området for å slå av en prat, se nyheter og funksjonalitet som kommer, snakke med systemeiere og leverandører, stille spørsmål og komme med tilbakemelding på ønsker og forbedringer. 

På standene vil du finne lunsjbonger som du kan komme innom og hente for å få en gratis lunsj i kantina. 

På stand vil du treffe både leverandører og våre egne systemeiere og klinisk IKT personell fra Nordlandssykehuset og Bodø kommune. 


I tillegg kan du stikke innom flere miniforedrag på samme sted!

Nordlandssykehuset og Bodø kommune jobber aktivt med å ta i bruk nye e-helse løsninger for å bedre hverdagen for pasienter og helsepersonell. På dette miniseminaret vil du få et innblikk i noen av prosjektene vi jobber med, og få presentert erfaringene fra våre egne ansatte som har jobbet med implementeringen av den nye teknologien.