En gruppe mennesker som står samlet

Ferievikarer 2024

Vi søker ferievikarer

Er du helsefagarbeider, sykepleier, spesialsykepleier, ambulansearbeider eller medisinstudent og kunne tenkt deg sommerjobb i nord? Vi tar i mot søknader idag!

Se oversikt over alle ferievikariater

​​Sjekk ut våre spennende jobbmuligheter for deg som drømmer om en sommer i nord. Og du, vi tilsetter fortløpende, så ikke vent med å søke! ​

En dame med munnbind og operasjonshette
Velkommen med din jobbsøknad til oss!

Se video​​​er fra Lofoten, Vesterålen og Bodø

Sommerjobb, Lofoten del 1​

Sommerjobb, Vesterålen del 1

Sommerjobb, Bodø del 1

Sommerjobb, Lofoten, del 2

Sommerjobb, Vesterålen, del 2

Sommerjobb, Bodø, del 2

Bli kjent med våre ansatte!

• Et par kvinner som står i et rom med hyller av bøker
    12. desember 2023
    Kilovis med brevpost

Hver dag mottar Nordlandssykehuset kilovis med brevpost og store mengder elektronisk post og andre dokumenter som må håndteres etter gjeldende rutiner og regelverk. Dette er Nordlandssykehusets interne postkontor.

• En gruppe kvinner med hodetelefoner
    7. desember 2023
    Populær telefontjeneste hjelper mange

Timeservice yter viktig service til våre pasienter og pårørende som har spørsmål eller trenger å flytte sin oppsatte polikliniske time i Nordlandssykehuset.

• Fire damer
    19. juli 2023
    Helsefagarbeidere overtar sykepleieroppgaver

Oppgavedeling bidrar til at oppgaver kan løses raskere og jevner ut arbeidsbelastningen. Dette bidrar til at pasienter unngår venting under oppholdet.

Sist oppdatert 18.01.2024