Zefyr Hotell

Pasienthotellet ligger på sykehusområdet i Bodø sentrum med egen inngang fra Biskop Kroghs gate 21. Det er også gjennomgang fra sykehuset via hovedinngangen i Parkveien. Hotellet er døgnåpent, og det er alltid noen som tar imot deg i resepsjonen når du kommer.

Hotellet har 61 rom, inkludert dobbeltrom, HC-rom, familierom og tresengs rom. Samtlige rom har eget bad, kjøleskap, TV og gratis trådløs internettilgang. Øvrig utstyr kan lånes i resepsjonen.


På vårt hotell skal du som gjest være trygg og føle deg vel. Vi har ansatte med solid sykepleierfaglig bakgrunn som er til stede i resepsjonen døgnet rundt. Alle våre rom har to nødalarmer direkte knyttet til resepsjonen.


Vi ønsker å skape et miljø der gjestene våre trives og føler seg hjemme. Pasienter som ikke har behov for å være på sykehus med 24-timers tilsyn og pleie, vil få et godt og trygt botilbud hos oss. Pårørende kan bo sammen med pasienten hvis ønskelig.

Zefyr pasienthotell er drevet av Norlandia på oppdrag av Nordlandssykehuset HF.


Hotellet er åpent hele året, med unntak fra helligdagene i påsken og jula. Ta kontakt med avdelingen din for nærmere informasjon ved overnatting i disse periodene.


Hotellet har egen restaurant og alle faste måltid blir servert fra buffét. Vi tar utgangspunkt i sunne råvarer og har et variert utvalg. Frokost er inkludert i romprisen. Lunsj, middag og kveldsmat er til salgs for de som ikke har alle måltider inkludert. I tillegg er kaféen og kiosken vår åpen døgnet rundt.

Frokost

Mandag-fredag kl. 07.00-09.30

Lørdag-søndag kl. 08.00-10.30


Lunsj

Mandag-fredag kl. 11.00-13.00


Middag

Mandag-fredag kl. 15.30-17.30

Lørdag-søndag kl. 14.30-15.30


Kvelds

Mandag-fredag kl. 19.30-20.30

Lørdag-søndag og helligdager: 19.00-20.00

Vår kafé og kiosk er døgnåpen. Her kan vi by på et variert utvalg av drikke, påsmurt mat, kaker, aviser, hygieneartikler og ukeblad. Hotellet har alle rettigheter.

Det er type behandling/hjelp som avgjør om du og eventuell pårørende har krav på overnatting. I disse tilfellene dekkes overnatting inklusiv full pensjon. I andre tilfeller kan du ha krav på å få dekket overnatting og diett - men må legge ut og skrive reiseregning til Pasientreiser.

g_3181c7c9_129a_4dad_aaa9_9d1dcaa32014


Pasienter som er kalt inn av sykehuset og der sykehuset har bestilt rom, dekkes oppholdet vanligvis av Nordlandssykehuset. Hvis man i innkallingen blir bedt om å bestille selv må man dekke kostnaden selv. Pårørende dekker i hovedsak kostnadene selv, men dette blir vurdert individuelt.


Dersom det er bestilt rom til deg og du ikke ønsker å benytte deg av det, eller du har spørsmål om priser og romreservasjon, ta direkte kontakt med hotellet.

Hotellets gjester kan parkere på egne merkede parkeringsplasser under oppholdet. OBS. Husk å hente parkeringsbevis i resepsjonen. I tillegg finnes det godt med parkeringsplasser mot betaling på sykehusets parkeringsplass, og på kommunale plasser rundt hotellet.Kartet viser gangvei i sykehuset til Zefyr. Hovedinngangen ligger i Biskop Kroghs gate 21.
Kart over sykehuset som viser inngangen til pasienthotellet


Slik finner du fram

Zefyr hotell

Biskop Kroghs gt. 21

Klikk på bildet for stor​​ versjon o​​​g forklaringer.​

Kart over bygninger og vei

​​​

 

Praktisk informasjon

​​​Som pasient ved Nordlandssykehuset i Bodø og Vesterålen ønsker vi at du benytter selvinnsjekk ved poliklinisk oppsatt time. Det vil si at du ved ankomst Nordlandssykehuset registrerer deg i en selvinnsjekksautomat ved å benytte fødselsdato og etternavn. Registrerer du i tillegg ditt telefonnummer, har vi mulighet til å sende deg SMS når det er din tur å komme inn til legen. Vi kan lagre nummeret ditt i journalen, slik at vi hele tiden har dine oppdaterte personopplysninger og kan sende deg påminnelser i forkant av neste time.

Dersom vi har nummeret ditt registrert i vårt system kan vi sende deg SMS dersom legen kan ta deg inn tidligere enn forventet, og du kan sitte hvor som helst i mellomtiden, fram til ti minutter før din time begynner.
 
Som første sykehus i Norge tilbyr vi betaling i automat ved lokasjon Bodø og Stokmarknes.

Har du flere timeavtaler i løpet av samme dag, behøver du kun gå i automaten etter siste gjennomførte time. Vi vil da samle eventuelle beløp, slik at du kun behøver å betale en gang, uten å måtte stå i kø i de ulike poliklinikker. Nordlandssykehuset ønsker å oppfordre alle brukere til å betale med kort. Men dersom du av ulike grunner ikke ønsker det, kan vi sende deg en faktura el du kan betale kontant i vår ekspedisjon i første etasje. Her aksepterer vi også kredittkort.

Betalingsløsningen er foreløpig ikke tilgjengelig ved radiologiske besøk.
 
Selvinnsjekk og betaling i automat fører til at du som pasient ikke behøver å henvende deg i skranken før og etter ditt besøk. Du må allikevel påberegne at det kan ta noen minutter før oppgjøret ditt er klart i automaten.
 
Dersom du har behov for assistanse til selvinnsjekk el betaling ta kontakt med pasientvert eller personalet i ekspedisjonen så vil de kunne hjelpe deg.